Fri frakt över 995 kr
Texas BBQ
KUNDVAGN
Total: 0

Vanliga frågor

IMG

Finns det något ställe där man kan klämma och känna på grillen?

Demoex finns under vår/sommar, så tyvärr finns det inga ute just nu. 

Har du några frågor och/eller funderingar gå till kontakt och ring eller maila så hjälper vi dig.Vilka betalsätt kan jag välja?

Vi samarbetar med Klarna AB. Det innebär att betalning sker mot faktura, delbetalning eller konto som administreras av Klarna AB.Kan jag välja annan leveransadress än fakturaadressen?

Ja, när adressuppgifterna lämnas vid betalförfarandet hos Klarna så kan du klicka på leveransadress och fylla i önskad adress. Eller så kan du gå till kontakt och skicka ett mail vart du vill ha leveransen.Hur lång leveranstid är det?

Från att du har fått din orderbekräftelse så skickas varorna oftast nästkommande vardag. Beroende på var i Sverige du bor så tar det mellan 2-5 dagar. Om du bor i Stockholmsområdet så kan det gå fortare.Vad kostar frakten?

Frakten är gratis om du handlar för över 995 SEK, annars kostar det 79 SEK.Kan jag ångra mitt köp?

Ja, om du mot förmodan inte är nöjd så kan du returnera varorna och få pengarna tillbaka. Vid retur av produkt ska du kontakta oss för att få instruktioner om hur du återsänder produkten. Du ansvarar för transport och leveranskostnader.Levererar ni utanför Sverige?

Nej, inte i nuläget.

 

IMG