Fri frakt över 995 kr
Texas BBQ
KUNDVAGN
Total: 0

Vår berättelse

IMG

Du kan ta mannen ur stenåldern men aldrig stenåldern ur mannen. Det är där man måste börja för att förstå det där med öppen eld och en bit kött. Vissa gener har helt enkelt runnit genom generationer för att hamna hos oss idag och kommer fortsätta vidare till våra barn och barnbarn.

Det är just dessa gener som vibrerade till lite extra när jag var i Texas första gången för att uppfylla min pojkdröm om en roadtrip genom ”Lone Star State”. Jag fastnade för deras BBQ-restauranger, doften av hickory och smaken av köttet som har legat länge i röken.

Den smaken ville jag uppleva även hemma i villaområdet i Vallentuna och köpte en grill med eldbox från ett byggvaruhus. Vilket skit det var, jag fick verkligen inte till det, röken kom ut precis överallt och det var helt omöjligt att hålla en jämn temperatur. Så här efteråt så hade jag ett grymt tålamod innan jag insåg att det inte var mig det var fel på utan även här behövdes rätt utrustning. Rätt utrustning för BBQ i Sverige är inte det lättaste att hitta och där föddes Texas BBQ.

Jag insåg att det säkert var fler än jag som saknar en grill som är gjord för BBQ. Ska man göra något så ska man göra det ordentligt. Därför letade jag upp rejäla BBQ-grillar av bästa kvalitet, tillverkade för hand av människor som kan hantverket och som har utövat det i generationer. De grillarna färdas sedan över Atlanten för att säljas här på Texas BBQ. Hoppas du kommer att ha lika mycket glädje av din grill som jag har, happy BBQ!

 

Andreas Brontz

Ägare/grundare

IMG

Smoker Houston 20"

31.995 kr Tillfälligt slut

Smoker Dallas 20"

26.995 kr Tillfälligt slut

Smoker Lockhart

19.995 kr Tillfälligt slut